IT Management as a Service

Heel wat kmo’s, vzw’s en beginnende ondernemingen hebben niet altijd de nood noch budget om een IT-manager aan te trekken. 

Vaak wordt de taak opgenomen door diegene die de meeste affiniteit heeft met IT, met als gevolg dat dit niet altijd de beste strategie voor jouw organisatie als gevolg heeft. Door uw IT-management tijdelijk in de handen van JBit – Consult te geven kan u ervan uitgaan dat uw belangen in goede handen zijn.

Wat zijn de voordelen van onze IT-Management As A Service?

Visie en strategie: Er wordt een IT-strategie gedefinieerd die afgestemd is op de strategische doelstellingen van uw organisatie.

Kosten en Kostenoptimalisatie: We gaan uw IT kosten in kaart brengen zodat we de nodige inzichten hebben waar eventueel optimalisatie mogelijk is. Ook werken wij samen met uw organisatie om de correcte en noodzakelijke budgetten samen te stellen.

Volledig onafhankelijk: Wij bieden zelf geen IT diensten aan zodat wij onze pnafhankelijkheid kunnen garanderen. Advies rond Service Providers en Vendors: Wij zoeken naar de best fit voor uw organisatie.

Verhoog efficiëntie: Wij gaan samen met uw organisatie op zoek naar meer efficiëntie en automatisatie.

IT Management as a Service